Tandartsverzekering vergelijken

tandarts verzekering vergelijken

TANDARTSVERZEKERING VERGELIJKEN

Wie goed voor zijn gebit wil zorgen, doet er verstandig aan om minimaal één keer per jaar voor controle naar de tandarts te gaan. Voor wie jong is en zijn gebit goed onderhoudt, zijn de kosten van de tandarts meestal nog te overzien. Maar voor wie pech heeft of wat ouder wordt, kunnen de kosten voor mondzorg flink oplopen en dit wordt door een basis zorgverzekering niet vergoed. Een tandartsverzekering kan dan een uitkomst zijn.

TANDARTSVERZEKERING BIJ EEN SPOEDGEVAL

Heeft u plotselinge kiespijn of heeft u om een andere reden een spoedgeval? Dan is het goed om te weten dat dit niet door de basisverzekering gedekt wordt. Voor dit soort gevallen is het dus heel fijn om een tandartsverzekering te hebben. Heeft u vanwege een ongeval met spoed een tandarts nodig, weet dan dat een ongevallendekking niet standaard bij elke tandartsverzekering zit. Bovendien sluiten niet alle zorgverzekeraars een ongevallendekking af. Is de schade aan uw gebit zo ernstig dat u naar de kaakchirurg moet, dan wordt dit wel vergoed vanuit uw basisverzekering, mits u een doorverwijzing heeft.

 

Vergoedingen van de tandartsverzekering

De kosten voor tandzorg worden wanneer u een tandartsverzekering hebt afgesloten vergoed door de zorgverzekeraar tot een afgesproken maximum. Wilt u een hoge dekking? Dan kan het zijn dat er acceptatievoorwaarden gelden. Zo proberen verzekeraars te voorkomen dat mensen die binnenkort een hoge tandartsrekening verwachten nog snel een tandartsverzekering afsluiten.

 

VERGELIJK VERSCHILLENDE TANDARTS VERZEKERINGEN

Door verschillende verzekeraars worden er tandartsverzekeringen aangeboden. Wilt u op overzichtelijke en eenvoudige wijze zien wat voor u de beste tandartsverzekering is? Op www.tandartsverzekering.nl vindt u binnen 5 minuten de voordeligste tandartsverzekering. Deze site is geen onderdeel van een verzekeraar en hier vindt u dan ook betrouwbare en uitgebreide informatie over tandartsverzekeringen.