Tandartsen in Utrecht

Tandartsen in Utrecht

Utrecht is een grote stad met veel inwoners en kent dus ook vele tandartspraktijken. 0800 tandarts wilt graag de tandarts Utrecht Mondzorgcentrum Utrecht belichten. Deze tandarts in Utrecht is een specialistisch tandheelkundig centrum met alle specialismes in huis. Ze zijn gevestigd in Kanaleneiland en makkelijk te bereiken. Een groot voordeel is dat er altijd voldoende parkeerplekken in de buurt zijn en u ook nog eens gratis kunt parkeren. Mondzorgcentrum Utrecht heeft 10 behandelkamers voor zowel reguliere tandheelkunde als specialistische tandheelkunde.

Alle Tandarts specialismes in Utrecht onder 1 dak

Omdat alle tandarts specialismes in huis zijn kunt u vaak zonder doorverwijzing naar een specialist uw behandelingen bij 1 en dezelfde tandartsprakijk laten uitvoeren. Indien mogelijk plannen ze de tandarts behandelingen vlak achter elkaar zodat u niet meerdere keren hoeft terug te komen.

U kunt bij tandarts Utrecht – Mondzorgcentrum Utrecht terecht voor de volgende behandelingen:

Multiculturele tandarts Utrecht

Mondzorgcentrum Utrecht is een multiculturele tandarts. Utrecht kent vele nationaliteiten en we hebben door de jaren heen gemerkt dat het soms prettig kan zijn voor patiënten om in hun eigen taal aangesproken te worden. Zeker als het gaat om administratieve afhandeling van de tandarts behandelingen bij de verzekering kan erg lastig zijn voor iemand die de Nederlandse taal niet goed beheerst.

Bij tandarts Utrecht: Mondzorgcentrum Utrecht spreken ze de volgende talen:

  • Engels
  • Arabisch
  • Frans
  • Farsi
  • Turks

Weekend en avond tandarts Utrecht

Mondzorgcentrum Utrecht is 7 dagen per week geopend en heeft ruime openingstijden voor haar patiënten. Ze staan dan ook bekend als de weekend tandarts en avond tandarts van Utrecht. Vanwege deze ruime openingstijden en de bereikbaarheid van de praktijk zien we dat veel patiënten in Utrecht overstappen naar Mondzorgcentrum Utrecht. Het is bovendien een zeer kindvriendelijke praktijk met een mooie en moderne uitstraling. De tandartsen die werkzaam zijn bij Mondzorgcentrum Utrecht zijn allemaal in Nederland afgestudeerd en hebben meer dan voldoende ervaring als tandarts. Mondzorgcentrum Utrecht staat dan ook garant voor de kwaliteit van de mondzorg die geboden wordt.

Tandarts Utrecht - Mondzorgcentrum Utrecht