Tandartsen in Rotterdam

Tandartsen in Rotterdam

Rotterdam heeft bijna 300 tandartsen. Wat opvalt is dat ondanks het grote tandartsen tekort we in de randstad zien dat er praktisch op elke hoek een tandarts te vinden is. Het is daarom belangrijk om een tandarts te vinden welke de kwalitatieve tandzorg kan bieden die u verdiend. 0800 tandarts wilt daarom graag 2 tandartsen in Rotterdam belichten. Deze 2 tandartspraktijken zijn onderdeel van tandarts Rotterdam MyDent.

Tandarts Rotterdam voor algemene tandheelkunde

We hebben gekeken naar een tandarts in Rotterdam die zich richt op reguliere tandheelkunde. Uiteindelijk kwam Tandarts Rotterdam – Middelland Tandartsen als beste uit de bus. Deze tandartspraktijk heeft de ruimste openingstijden en is daarnaast ook 7 dagen per week geopend. Rotterdam is een vrij multiculturele stad, en Middelland Tandartsen heeft hier goed op ingespeeld. Ze spreken dan ook de meeste talen die gesproken worden in Rotterdam. We hebben gemerkt dat patiënten het toch prettig vinden om hulp en uitleg te krijgen bij een tandarts behandeling of de declaraties bij de verzekeraars. Zeker wanneer de patiënten niet goed de Nederlandse taal beheersen.

U kunt bij Middelland Tandartsen terecht voor de volgende tandarts behandelingen:

Algemene Tandheelkunde

Cosmetische Tandheelkunde

Narcose tandarts

Kinder tandarts

Mondhygiëne

Tandarts Rotterdam - Middelland Tandartsen

Tandarts Rotterdam voor cosmetische tandheelkunde

In het centrum van Rotterdam zijn we langsgeweest bij de cosmetische tandarts Rotterdam – Karel Tandartsen. Deze tandartspraktijk richt zich op cosmetische en estetische tandheelkunde. Hiermee bedoelen we alle vormen van tandtechniek die de tandartsen inzetten om het gebit mooier te maken. Denk hierbij aan het herstellen van een stukje tand wat is afgebroken, tanden bleken of het geheel herstellen van uw gebit.

Ze gebruiken de meest moderne en geavanceerde technieken en hanteren concurrerende prijzen voor de cosmetische tandheelkunde. De tandartstarieven voor reguliere tandheelkunde zijn landelijk vastgelegd. Echter alle niet noodzakelijke tandarts behandelingen vallen onder cosmetische tandheelkunde en hiervoor hebben tandartsen enig vrij spel in de prijsstelling.

Bij Karel Tandartsen in Rotterdam kunt u terecht om uw gebit en glimlach te herstellen voor de juiste prijs.

Cosmetische tandarts Rotterdam - Karel Tandartsen