Tandartsen in Amsterdam

Tandartsen in Amsterdam

De multiculturele stad Amsterdam kent vele tandartsen. We zien vooral veel tandartsen die zich richten op het steeds toenemende toerisme in Amsterdam. Wat Amsterdam anders maakt voor een tandarts dan in de dorpen en steden in Nederland is dat het verloop erg groot is. Amsterdam zit vol met expats, studenten en de steeds groter wordende stroom via AIRBNB zorgt ervoor dat de tandartsen zich online moeten profileren om deze stroom van patiënten op te kunnen vangen.

Een tandarts in Amsterdam Oost richt zich voornamelijk op de multiculturele patiënten in Amsterdam. Zo hebben ze met de komst van de AZC’s die zijn opgezet in Amsterdam zich ingezet om in elk geval basis tandheelkunde aan te kunnen bieden voor de vluchtelingenstroom. Er worden meerdere talen gesproken in de tandartspraktijk door zowel de assistentes als de tandartsen zelf. Tandarts Amsterdam Oost Dent richt zich naast reguliere tandheelkunde ook op cosmetische tandheelkunde. Ze zijn gevestigd in een gezondheidscentrum in Amsterdam Oost en zijn makkelijk te bereiken.

Tandarts Amsterdam Oost Dent houdt ook rekening met tandarts spoedpatiënten en reserveert ruimte in de agenda’s zodat tandarts noodgevallen direct kunnen worden opgepakt. Sinds kort hebben ze ook een nauwe samenwerking met Dental365 – De tandarts die altijd open is!

Tandarts Amsterdam Oost Dent

24/7 tandarts in Amsterdam

Sinds kort is er een nieuwe wind komen waaien in tandartsenland van Amsterdam. Er is nu een tandarts waar u 24/7 terecht kan voor tandheelkunde. Deze 24/7 tandarts in Amsterdam is mogelijk gemaakt door Dental365. U kunt hier 7 dagen per week, 24 uur per dag voor spoed tandheelkunde. Ook als u geen spoed heeft kunt u bij deze tandarts zonder afspraak terecht. Wel dient u na 23:00 even te bellen voor een afspraak. Er staat altijd een tandarts standby voor echte spoedgevallen die niet tot de volgende dag kunnen wachten.

Dental365 heeft een samenwerking met meerdere tandartsen in Amsterdam. Zo kunnen de patiënten die wel een vaste tandarts hebben maar op het moment dat hun eigen tandarts gesloten is toch terecht voor een tandartsbehandeling. De meeste tandartsen van Amsterdam zijn enkel geopend tijdens kantooruren en werken daarom samen met Dental365. De patiënten die worden behandeld worden vervolgens weer netjes terugverwerwezen naar de tandarts waar ze inschreven staan voor verdere behandelingen. Dental365 neemt ook geen vaste patiënten aan.

Spoed Tandarts Amsterdam Dental365