Tandarts Amsterdam

Tandarts Amsterdam

Tandarts Amsterdam Dental365 en Tandarts Amsterdam Oost Dent werken al enige maanden met succes samen. Voor reguliere tandartsbehandelingen kunt u doordeweeks gewoon terecht bij Oost Dent.

Mocht het te druk zijn is er altijd ruimte in de praktijk van Tandarts Amsterdam Dental365. U kunt zich hier niet inschrijven als patiënt, maar u kunt wel 24/7 terecht voor uw tandarts behandelingen. Ook zonder afspraak! Tandarts Amsterdam Dental365 staat 7 dagen per week voor u klaar. Mocht u dus een behandeling willen laten verrichten die prettig is om in het weekend uit te voeren? U kunt dan zonder afspraak terecht. Toch is het wel handig, zeker voor een langere behandeling zoals een wortelkanaalbehandeling, om een afspraak te maken.

Mondzorg Amsterdam

De mondzorg in Amsterdam is enorm verbeterd met de komst van Dental365! Nu patiënten 365 dagen per jaar, en 24 uur per dag terecht kunnen met hun tandheelkundige problemen merken wij dat we enorm hebben bijgedragen aan de tandarts service in Amsterdam. Door het ontvangen van vele goede reviews, en zelfs patiënten van buiten de stad mochten ontvangen hebben we in korte termijn de mondzorg in Amsterdam een betere naam gegeven!