Tandartsen per regio

Tandartsen per regio

0800 tandarts heeft een overzicht van tandartsen per regio. Wij belichten de tandartspraktijken waar wij succesvol mee samenwerken graag op hun kwalitatieve bijdrage in de tandarts zorg. De tandartsen in ons netwerk zijn voornamelijk gevestigd in de randstad en dan wel in de grote steden. In het netwerk zitten 1 of meerdere praktijken in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Diverse tandarts specialismes

De tandartsen in het netwerk hebben allemaal ook specialismes in huis om op deze manier zoveel mogelijk patiënten van complete tandzorg te kunnen voorzien. We hebben voor de algemene tandheelkunde altijd een tandarts beschikbaar. Ook bij spoed staat er altijd een tandarts paraat. Zelfs 24/7 in Den Haag en Amsterdam.

Kinder tandartsen

Daarnaast hebben we ook kinder tandartsen die veel ervaring met kinderen hebben en het tandartsbezoek een zo leuk mogelijke ervaring voor uw kind te laten zijn. De praktijken zijn kindvriendelijk ingericht zodat tijdens het wachten uw kinderen niet snel vervelen. Ook besteden we veel aandacht aan preventieve tandzorg door uw kinderen goed te leren poetsen en het belang van flossen en tandenstokers alvast bij te brengen.

Angst tandartsen

We behandelen patiënten met angst voor de tandarts door middel van therapie en narcose behandelingen. Ook met spoed kan het soms van belang zijn om snel te handelen met een tandarts narcosebehandeling. Toch proberen we ons in te zetten om de bron van de angst voor de tandarts aan te pakken door een persoonlijke benadering en geduld voor onze patiënten. We kunnen tegenwoordig compleet pijnloze behandelingen aanbieden en dit beeld creëren we ook bij onze patiënten.

Mondhyiëne

We hebben in elke praktijk ook voldoende mondhygiënisten die klaar staan om het (preventieve) onderhoud voor de patiënten uit te voeren. Ook kunt u voor cosmetische tandheelkunde zoals tanden bleken ook hier terecht. Tijdens de halfjaarlijkse controle bij de tandarts kunnen wij gelijk een afspraak bij de mondhyiënist plannen zodat u de tandarts maar 1 (en eigenlijk 2!) hoeft te bezoeken in het jaar.

Cosmetische en Estetische tandheelkunde

De tandartsen in het netwerk van 0800 tandarts helpen de patiënten ook met het herstellen van het gebit voor cosmetische en estetische doeleinden. Zo werken wij met implantaten, kronen, bruggen en overige protheses. Zo kunnen wij uw gebit functioneel repareren maar ook uw glimlach in ere herstellen. In het netwerk van 0800 tandarts beschikken wij over:

  • Endodontologen
  • Paradontologen
  • Kaakchirurgen
  • Tandtechnici
  • Tandprothetici
  • Orthodontisten

Wilt u ook participeren in het netwerk van 0800 tandarts? Stuur een mail naar info@0800tandarts.nl.