Tandarts Leiden

Tandarts Leiden

Leiden heeft nu ook een tandartspraktijk waar je als patient terecht kunt voor complete mondzorg. Klik hier voor de website Tandarts Leiden Leidse Tandartsen. Bij deze tandarts kunt u niet alleen terecht voor algemene tandheelkunde, periodieke controles en preventief onderhoud zoals de mondhygieniste. Ook kunt u terecht voor cosmetische tandheelkunde, protheses en andere moderne tandheelkundige technieken voor gebitsrestauratie.

Leidse tandartsen is een tandartspraktijk in Leiden in de burgeremeesterwijk. Ook voor patienten uit Leiderdrop is de praktijk goed te bereiken. De tandartsen van Leidse Tandartsen staan 6 dagen per week voor u klaar van 08:00 tot 17:00 en staan momenteel nog open voor nieuwe inschrijvingen van patienten.

Spoed Tandarts Leiden

Leidse tandartsen ontvangt ook spoed tandarts patienten tijdens haar openingstijden. Ze hebben korte wachttijden en ervaren tandartsen die goed overweg kunnen met patienten die angst voor de tandarts hebben. Tandarts spoedgevallen vereisen soms een tandheelkundig specialist en bij Leidse Tandartsen kunt u vaak zonder doorverwijzing terecht voor dergelijke behandelingen.

Last van kiespijn of gaatjes?

Leidse Tandartsen staat voor u klaar! Bezoek snel de website en schrijf u in als nieuwe patient. Hier vind u een overzicht van de behandelingen bij tandarts leiden Leidse Tandartsen:

U kunt de praktijk 6 dagen per week bereiken. Hieronder vindt u de contactgegevens:

Burggravenlaan 179
2313 HR Leiden

071 513 5273
info(at)leidse-tandartsen.nl

tandarts leiden