Spoed Tandarts Amsterdam

Spoed Tandarts Amsterdam

Vanaf 24 maart is er een nieuwe spoed tandarts Amsterdam geopend: Dental365! Deze tandarts spoeddienst is 24/7 geopend voor tandarts spoedgevallen. U kunt terecht bij Spoed Tandarts Dental365 zonder afspraak. Het is dan ook de eerste walk in spoed tandarts van Amsterdam. Dental365 is geopend van 08:00 tot 23:00 en tussen deze tijden kunt u zonder afspraak de tandarts bezoeken. Heeft u een spoedklacht na 23:00? Bel dan even op het spoednummer van spoed tandarts Amsterdam. Het nummer is 020-5558282.

Tandarts spoedgevallendienst in Amsterdam

Dental365 is nieuw als spoed tandarts in Amsterdam. Na een succesvolle opening in Den Haag met een snelle groei aan tevreden patiënten zal Dental365 nu ook de Amsterdamse markt betreden. Waar deze spoed tandarts uniek in is, is dat u echt 24/7 bij een tandarts terecht kunt. We hebben een tandarts noodnummer voor in de nacht en er staat altijd een tandarts standby om u van dienst te kunnen zijn. Dental365 heeft 8 behandelkamers dus we kunnen altijd onze patiënten snel helpen.

Samenwerking met spoed tandartsen in Amsterdam

Dental365 heeft een samenwerking met de overige (spoed) tandartsen in Amstedam. Buiten de openingstijden van de tandartsen in Amsterdam kan Dental365 de patiënten opvangen voor tandarts spoed. De patiënten krijgen dan de noodzakelijke behandeling en worden vervolgens weer netjes naar de tandartspraktijk verwezen waar ze ingeschreven staan. De tandarts spoed patiënten die nog geen vaste tandarts hebben in Amsterdam worden verwezen naar de tandarts die het beste bij het profiel van de patiënt past.