Spoed Tandartsen in Nederland

Spoed Tandartsen in Nederland

Bel 0851051780 om direct geholpen te worden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag! 24-7 beschikbaar

0800 tandarts heeft een netwerk van tandartsen in Nederland die zich inzetten om de beste tandzorg te kunnen bieden. In samenwerking met deze tandartsen proberen wij onze patiënten te begrijpen. Dit doen wij door iedere patiënt als een individu te behandelen. Daarnaast zetten wij ons in door samen te werken met alle tandartsen om ook buiten reguliere openingstijden van de tandartsen tandzorg aan te kunnen bieden. Wij hebben dan ook het eerste spoed tandarts netwerk opgezet in de randstad.

 Spoed Tandarts in de randstad

In alle grote steden in de randstad hebben wij 1 of meerdere tandartspraktijken die actief zijn in het spoed tandarts netwerk. In Den Haag, Rotterdam en Amsterdam hebben wij zelfs een 24/7 spoedtandarts die actief is voor onze patiënten. Hier kunt u meer informatie vinden over deze spoedtandarts.

Naast Amsterdam en Den Haag hebben we ook meerdere praktijken in Utrecht en Rotterdam. Deze spoedtandartsen zijn 7 dagen per week geopend en ondanks dat het geen 24/7 spoedtandarts is hebben ze wel ruime openingstijden.

Spoed Tandarts Utrecht

Voor de tandartsen die zijn aangesloten bij het spoedtandartsen netwerk in Utrecht kunt u terecht op de website spoed tandarts utrecht. Deze tandartspraktijken hebben alle specialismes in huis en kunnen in bijna alle tandheelkundige spoedklachten een passende oplossing bieden. Door alle specialistische tandartsen in huis te hebben kunnen we vaak zonder doorverwijzing onze patiënten behandelen.

Spoed Tandarts Rotterdam

In Rotterdam hebben wij spoed tandartsen in Rotterdam West en Oost. Deze tandartspraktijken zijn ook 7 dagen per week geopend en houden ze ruimte in de agenda voor tandarts spoedgevallen. Kijk hier om snel een spoed tandarts in rotterdam te bereiken.

Spoed Tandarts Amsterdam

In Amsterdam hebben we een netwerk van spoedtandartsen in de hele stad. In Amsterdam Oost kunt u terecht bij spoed tandarts amsterdam. Deze tandartspraktijk heeft altijd ruimte in de agenda gereserveerd voor tandarts spoed patiënten.

Voor serieuze tandarts spoed buiten openingstijden kunt u terecht bij de 24/7 spoed tandarts in Amsterdam. U kunt hier altijd zonder afspraak terecht tussen 08:00 en 23:00. Om een tandarts in de nacht bij nood te bereiken kunt u ook bellen. Als er dan echt met spoed een tandheelkundige aan de pas moet komen kunt u terecht in de tandarts noodpraktijk van Amsterdam.

Spoed Tandarts Den Haag

In Den Haag is het succesvolle concept van spoed tandarts Dental365 gestart. Met een 24/7 spoed tandarts service hebben ze snel ons netwerk van tandartsen uitgebreid. Zo kunnen we in deze omgeving altijd snel en vakkundig oplossingen bieden bij tandarts spoed. Kijk hier als u met spoed een tandarts in Den Haag nodig heeft?

Kinder tandartsen met spoed

Kinderen die met spoed een tandarts nodig hebben in geval van een ongeluk kunnen het beste terecht bij een tandarts duie ervaring heeft met het behandelen van kinderen. Onze kindertandartsen hebben veel ervaring met spoedbehandelingen bij kinderen en kunnen ze goed op hun gemak stellen. Ook zijn de tandarts spoedpraktijken allemaal kindvriendelijk ingericht.