Botox en Fillers

Botox en fillers (Injectables)

0800 tandarts werkt ook samen met cosmetische klinieken die o.a. botox en fillers aanbieden. Naast algemene tandheelkunde is de cosmetische tak meer gericht op estethiek. En naast een mooi stralend gebit kan een cosmetische kliniek zoals MedicaEstetica je helpen met het verjongen van je gezicht.

Botox behandelingen in Rotterdam en Breda

Medica Estetica biedt de volgende botox behandelingen aan in Rotterdam en Breda:

Botox om rimpels te behandelen

Botox om hoofdpijn te behandelen

Botox om overmatig zweten te behandelen

Er zijn nog veel meer toepassingen van Botox in de cosmetische kliniek Medica Estetica. Voor meer informatie kunt u hun website bezoeken op www.medicaestetica.nl

Fillers en injectables in Rotterdam en Breda

Wat zijn fillers? Fillers zijn stoffen die worden geinjecteerd om de huid te verjongen of helpen te herstellen. De meest voorkomende filler behandeling wordt gebruikt om de lippen op te vullen. Op de website van Medica Estetica kunt u meer informatie vinden over fillers en de toepassingen hiervan.

Bij Medica Estetica worden de volgende filler behandelingen aangeboden:

Lippen opvullen met fillers

Wallen onder de ogen behandelen met fillers

Neuscorrectie met fillers

Cosmetische kliniek met scherpe prijzen

Medica Estetica is een cosmetische kliniek voor botox en fillers in rotterdam en botox en fillers Breda. Dr Firdausi staat ook wel bekend als  “de Prikkendokter van Rotterdam“. Met meer dan 5000 prikken per jaar heeft hij enorm veel ervaring in de behandelingen. Vanwege deze vele behandelingen kunnen de stoffen grootschaliger worden ingekocht. Op deze manier kan Medica Estetica haar botox en filler behandelingen voor scherpe prijzen aanbieden en dus toegangelijker maken voor het brede publiek. Naast botox en fillers heeft Medica Estetica nog een breder aanbod van alles wat te maken heeft met het perfectioneren van uw lichaam. Bezoek de website voor informatie.

Volledige cosmetische behandeling in Rotterdam

Medica Estetica en 0800tandarts hebben een samenwerkingsverband in Rotterdam. Door deze samenwerking kunnen wij een volledige cosmetische metamorfose aanbieding door uw gebit en lach compleet te herstellen of te verfijnen. Hiernaast kunnen we uw gezicht verjongen en eventuele imperfecties corrigeren.

Wilt u meer informatie over deze aanbieding? Neem dan contact op met 0800tandarts op 085- 0850645696.