Kaakchirurg

Kaakchirurg in Amsterdam en Den Haag

Doorverwezen naar een kaakchirurg na een bezoek bij uw tandarts? In de regel kan het wel even duren alvorens u terecht kan. Vaak gaat dit gepaard met een periode van steeds heftiger wordende pijn door bijvoorbeeld een verstandskies die doorkomt. Bij spoed tandarts Dental365 vinden ze het erg belangrijk om de patient zo spoedig mogelijk van de pijn af te helpen! Vandaar dat u in de regel al binnen 48 uur terecht kan bij de kaakchirurg van Dental365.

Kaakchirurg zonder doorverwijzing

Dental365 is een tandarts die zich enkel richt op tandarts spoedgevallen, en veel tandarts spoedgevallen hebben te maken met achterstallig onderhoud waardoor een tanden of kiezen getrokken moeten worden. Ook het plotseling doorkomen van een verstandskies kan veel pijn veroorzaken. De patienten die komen met deze klachten bij Dental365 kunnen soms direct behandeld worden omdat Dental365 een vaste kaakchirurg tot haar beschikking heeft. Veel reguliere tandartspraktijken kunnen enkel fotos maken en de patient doorverwijzen. Vervolgens kan het zijn dat de patient wel 1 tot 2 weken moet wachten op de behandeling.

Ook werkt Dental365 samen met verschillende tandartspraktijken in Amsterdam en Den Haag. Voor deze tandartspraktijken is het ook mogelijk om hun patienten door te verwijzen naar de kaakchirurg van Dental365. Zo kan het behandelproces voor alle patienten in Amsterdam, Den Haag en omstreken enorm worden versneld.

De kaakchirurg van Dental365 heeft ruime ervaring en sinds de start zijn er al enorm vele goede recensies binnengekomen van behandelde patienten. Ook opmerkelijk zijn de ruime openingstijden van Dental365. Een verstandskies laten trekken is nooit prettig en vanwege verdovingen en de naeffecten van de behandeling is het voor veel mensen prettig om dit bijvoorbeeld in het weekend te doen. De kaakchirurg van Dental365 maakt mogelijk.

U kunt meer informatie vinden op de website van Dental365

kaakchirurg amsterdam den haag