Beste tandarts van Rotterdam

Mondhygiëniste
Mondhygiëniste
December 7, 2018

Beste tandarts van Rotterdam

Beste tandarts Rotterdam

Rotterdam kent niet alleen meer dan 170 nationaliteiten maar is ook rijk aan tandartsen! Er zijn in Rotterdam meer dan 300 tandartsen met allemaal verschillende specialiteiten.

Iedereen wilt natuurlijk dat er goed voor hun gebit wordt gezorgd, maar waar in Rotterdam ben je zo gezegd aan het juiste adres voor de beste tandarts?

Wij hebben alle tandartsen op een rij gezet en beoordeeld op een groot aantal criteria. Lees hier wat de beste tandarts is voor patiënten uit Rotterdam.

Criteria waar tandartspraktijken op zijn beoordeeld:

  • Openingstijden. Hoe veel dagen is de praktijk open en hoe lang per dag.
  • Bereikbaarheid. Hoe snel wordt u ter woord gestaan, telefonisch of per e-mail.
  • Locatie. Hoe gemakkelijk is de praktijk te  bereiken met eigen of openbaar vervoer.
  • Wachttijden. Hoe snel wordt je geholpen bij een praktijk.
  • Kinderen bij de tandarts. Hoe kindvriendelijk is de tandartspraktijk en zijn tandartsen gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.
  • Specialismen in de praktijk. Kunt u voor elke behandeling terecht of moet u worden doorverwezen.
  • Beoordelingen van patiënten. Wat voor cijfer hebben huidige patiënten gegeven aan de praktijk.

Wij hebben een voorselectie gemaakt van een aantal tandartspraktijken in Rotterdam en vervolgens beoordeeld op basis van bovenstaande criteria. We hebben de praktijken op elk punt een cijfer gegeven van 1 tot 10, bij elkaar opgeteld om uiteindelijk tot een gemiddeld cijfer van 1 tot 10 te komen.

MyDent                                                                                           

MyDent heeft drie vestigingen voor de tandarts Rotterdam. Middelland Tandartsen in Rotterdam West, Kralingen Tandartsen in Rotterdam Oost en Karel Tandartsen in het centrum van Rotterdam.

Patiënten kunnen bij MyDent zeven dagen per week van 08:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds terecht bij de tandarts. Omdat MyDent patiënten zo ruim kan ontvangen qua tijden weten zij de wachttijd voor patiënten kort te houden.

De drie vestigingen van MyDent worden door patiënten beoordeeld met twee maal een 9,7 en één maal met een 9,3. Persoonlijke zorg en kwaliteit van zorg zijn belangrijke punten die in de missie en visie van Mydent hoog in het vaandel staan.

Patiënten kunnen bellen en mailen naar een van de drie vestigingen en kunnen vaak nog dezelfde dag terecht bij een tandarts. Ook is er een nood tandarts service voor spoedgevallen waarbij een behandeling dezelfde dag nog kan plaatsvinden.

Doordat er drie locaties beschikbaar zijn in Rotterdam wordt de bereikbaarheid voor patiënten vergroot. Voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheden van het openbaar vervoer zorgen voor gemak om naar de tandarts te gaan.

De drie praktijken hebben een breed aanbod aan specialismen in huis. Patiënten kunnen bij elke praktijk sowieso terecht voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts en een bezoek aan de mondhygiëniste om bijvoorbeeld tandsteen te verwijderen. Verder kunnen patiënten bij de verschillende vestigingen naar de specialisten als de implantoloog, parodontoloog en kaakchirurg. Maar ook cosmetische tandheelkunde is een specialisatie die wordt uitgevoerd. Orthodontie en het plaatsen van implantaten, kronen en bruggen zijn behandelingen die worden uitgevoerd bij de vestigingen van MyDent. Tot slot beschikt MyDent over de angsttandarts die er op gericht zijn patiënten die al geruime tijd niet bij de tandarts zijn geweest te helpen bij behandelingen.

Voor kinderen zijn de praktijken goed ingericht. Er zijn kindvriendelijke wachtruimten om kinderen niet te laten vervelen. Tandartsen zijn gespecialiseerd in het melkgebit en de omgang met kinderen om zo al vroeg te starten met een goede mondzorg.

Met de grote diversiteit aan nationaliteiten in Rotterdam speelt MyDent in door ondersteuning met talen. Verspreid over de vestigingen worden er meer dan acht talen gesproken door de tandartsen en ander personeel zodat iedereen te woord kan worden gestaan.

Voor een tandarts in Rotterdam vinden wij dat MyDent voldoet aan alles wat een patiënt in Rotterdam maar nodig kan hebben wat betreft tandheelkunde wat resulteert in een eindcijfer van 9,7.

Lees hier meer over de vestigingen van MyDent

MyDent

Apollo Tandheelkunde

Apollo Tandheelkunde is gelegen in het centrum van Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg 155. Deze praktijk is maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur geopend. De praktijk is nog geopend voor nieuwe klanten wat de wachttijden kort houdt.

De praktijk heeft onder haar eigen patiënten een enquête uitgevoerd waarbij de patiënten de praktijk een 8,8 als cijfer heeft gegeven.

Van maandag tot vrijdag kan er van 09:00 uur tot 13:00 uur telefonisch een afspraak worden gemaakt met de praktijk. Ook zijn er twee noodnummers voor spoedbehandelingen. Eén nummer voor tijdens openingstijden en één nummer buiten openingstijden voor spoedgevallen. De praktijk is ook te bereiken via een e-mail adres.

De praktijk ligt in het centrum van Rotterdam op ongeveer een kwartier lopen vanaf Rotterdam Centraal. Het openbaar vervoer kan gemakkelijk worden gebruikt om de praktijk te bereiken. De praktijk is ook bereikbaar met de auto, echter ligt de praktijk wel aan een drukke weg wat een parkeerplek vinden iets moeilijker maakt.

Apollo Tandheelkunde rolt zogezegd de rode loper uit voor de patiënten. Dit wordt niet alleen gereflecteerd in moderne tandheelkundige apparatuur maar ook in televisie schermen gemonteerd in de plafonds van de behandelkamers. Verder is de praktijk strak en modern ingericht voor een aangename ervaring voor patiënten in de praktijk.

Bij Apollo Tandheelkunde kunt u langs voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts en de preventieve controle bij de mondhygiëniste. Verder specialiseert de praktijk zich in cosmetische tandheelkunde en kunt u langs voor bijvoorbeeld facings of een bleekbehandeling. Ook kronen en bruggen kunnen worden geplaatst bij Apollo Tandheelkunde.

Verder heeft de praktijk een angsttandarts in huis die naar eigen zeggen in 98% van de gevallen succesvol is. Ook is er extra aandacht voor het behandelen van kinderen. Er wordt gestimuleerd om zo vroeg mogelijk met kinderen naar de tandarts te gaan om vroeg te starten met een goede mondzorg. De tandartsen zijn ervaren in de behandeling van het melkgebit.

Wij hebben Apollo Tandheelkunde als een keurige praktijk bevonden op een goede locatie voor patiënten uit Rotterdam en geven als eindcijfer een 9,2.

Lees hier meer over Apollo Tandartsen

Apollo tandheelkunde

Kralingen Tandartsen Rotterdam

Kralingen Tandartsen is een Tandartspraktijk in Rotterdam Oost gevestigd op de Voorschotenlaan 128A in de Kralingen-Crooswijk. Deze tandartspraktijk is van maandag tot donderdag van 08:00 tot 18:00 uur geopend. Vanwege deze ruime openingstijden weet de praktijk de wachttijden kort te houden voor alle patiënten. De Patiënt staat bij Kralingen Tandartsen op de eerste plaats en dat wordt ook gereflecteerd door de beoordelingen van patiënten met een gemiddeld cijfer van 9,7.

Bij Kralingen Tandartsen wordt u altijd te woord gestaan via de telefoon. Op e-mail is er binnen één dag een antwoord. Zelfs voor spoedgevallen (acute kiespijn, gebroken tanden etc.) zijn er snel afspraken mogelijk bij de tandarts. Verder is de praktijk gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is er voldoende parkeergelegenheid.

Binnen de praktijk zijn er vele specialismen die ervoor zorgen dat u niet hoeft te worden doorverwezen. Denk hierbij aan de implantoloog, orthodontist, mondhygiëniste en de cosmetische tandarts. Ook voor mensen met angst voor de tandarts kunnen terecht op de Voorschotenlaan. Kralingen Tandartsen heeft de mogelijkheid om behandelingen onder narcose of met lachgas uit te voeren.

Ook zijn er bij Kralingen Tandartsen specialisten op het gebied van kinderbehandelingen. Kinderen kunnen op vroege leeftijd al kennis maken met de tandarts en leren hoe een gebit goed moet worden onderhouden. De wachtkamer is ook zo ingericht dat uw kinderen zich niet zullen vervelen tijdens de korte wachttijd.

Bonuspunten worden verdiend door Kralingen Tandartsen doordat er meerdere talen worden gesproken. Dit is voor een tandarts in Rotterdam natuurlijk heel belangrijk.

Wij zijn het met onze beoordeling van Kralingen Tandartsen eens met de patiënten van de praktijk en geven een uiteindelijk cijfer van 9,4.

Lees hier meer over Kralingen Tandartsen

Kralingen tandartsen

Dental 365

Gevestigd in het Erasmus Medisch Centrum is de spoedtandarts Dental365 te vinden. Deze spoedtandarts is 7 dagen per week tot wel 23:00 uur ‘s avonds te bereiken en zoals de naam al doet vermoeden 365 dagen per jaar open. Hierom vonden wij dat Dental365 niet van deze lijst mocht ontbreken.

De praktijk van dental365 is goed bereikbaar in het Erasmus MC, waar ook de parkeergelegenheid van het ziekenhuis te gebruiken is. Het ziekenhuis heeft een eigen stop voor openbaar vervoer dus voor alle patiënten in Rotterdam is Dental365 goed te bereiken.

Dental365 biedt de mogelijkheid acute behandelingen uit te voeren wanneer uw eigen tandarts in Rotterdam niet direct beschikbaar is. Omdat Dental365 zich uitsluitend specialiseert in spoedbehandelingen is hun snelheid waarmee ze patiënten van pijn afhelpen ongekend.

Een noodbehandeling komt natuurlijk met eigen kosten, maar deze lopen niet tot boven de €300,- uit. Verder communiceert Dental365 met uw eigen tandarts zodat deze ook op de hoogte is van de noodbehandeling.

Reviews op Google van Dental365 staat vol met patiënten die goed geholpen zijn en dus vijf sterren geven.

Dental365 vervult een specifieke behoefte in Rotterdam, maar wel een zeer belangrijke. De grote snelheid en kwaliteit van de tandheelkundige zorg die wordt geleverd brengt ons bij een eindcijfer van 9,2.

Lees hier meer over Dental365 

dental365

Dental Dentia

De praktijk van Dental Dentia is te vinden op de Beukelsdijk 159A in Rotterdam Noord. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur geopend. In het weekend is de praktijk gesloten. Na openingstijden en in het weekend kan er naar twee telefoonnummers gebeld worden voor een afspraak. Verder is er nog een e-mail adres waar naartoe gemaild kan worden.

Er wordt op de site vermeld dat er binnen één dag een afspraak kan worden gemaakt. Op Facebook zijn er meer dan 140 ‘vind ik leuks’ en recensies te vinden van de praktijk.

De praktijk is gevestigd in Rotterdam Noord en is goed te bereiken met het openbaar vervoer van Rotterdam. Er zijn parkeerplekken voor de deur en in de zijstraten van de beukelsdijk te vinden.

Naast de reguliere controle van de tandarts is te zien dat Dental Dentia zich specialiseerd in implantaten en prothesen. Voor een kunstgebit of prothese kunt u goed terecht bij Dental Dentia.

Verder beschikt de praktijk over een spoed tandarts service die er naar streeft patiënten zo snel mogelijk te helpen aan een behandeling.

Dental Dentia is een goede praktijk in Rotterdam Noord voor patiënten uit Rotterdam en krijgt als eindcijfer een 9,0.

Lees hier meer over Dental Dentia 

Dental Dentia

 

Dit artikel is bedoeld voor patiënten uit Rotterdam die op zoek zijn naar de beste tandartspraktijken van de hoofdstad van Zuid-Holland. Wij zijn van mening dat u in deze lijst absoluut de tandheelkundige zorg kunt vinden die u zoekt en welke ook nog eens dicht bij u in de buurt is.

Bron: Tandartsen-Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *